Collage och frottage

en 2-dagars KONSTNÄRLIG INSPIRATIONSKURS
på galleriet Le Studio 5

Kursinnehåll: Kursen vänder sig till dig som vill undersöka bilden med andra metoder. Vilket kan öppna upp för nya idéer till måleriet. Kursen passar lika bra för dig som är nybörjare som för dig som är en mer erfaren målare.

Datum:  Måndag och Tisdag 22-23 oktober

Tid: kl. 09.00-15.00

Pris:  1450 kr (vid företagsbetalning läggs moms på priset)

Plats: Le Studio 5 / Ulrikagatan 5 - Stockholm

Lärare: Susanna Salifou Nygren


KURSANMÄLAN

Du anmäler dig genom att skicka ett mejl till: susalifou@gmail.com
Ange kurs: ”Collage och frottage”,  ditt namn och telefonnummer. Läs om anmälningsvillkoren som finns längre ned på denna sida  och skriv i ditt mejl att du godkänner dessa anmälningsvillkor.

 

Collage och frottage – info om kursen

Kursen vänder sig till dig som vill undersöka bilden med andra metoder. Vilket kan öppna upp för nya idéer till måleriet. Kursen passar lika bra för dig som är nybörjare som för dig som är en mer erfaren målare.

Vi arbetar med papper av alla de slag, som målade papper i olika nyanser, strukturer och reklam, vecko- och dagstidningar. Vi klipper, river och klistrar.

Det går också att teckna och måla i collaget. Möjligheterna och variationerna att ta sig fram är oändliga.

Du väljer själv hur och med vad du vill arbeta. Som t.ex. att göra självporträtt, landskap, mer eller mindre abstrakt.

Det kan vara bra att ha en bild som utgångspunkt för ditt collage, gärna utskrivet på papper.

Vi börjar med kaffe och inspirations bildvisning på collage och avslutar helgen med en gemensam genomgång.

Material som du behöver ha med dig: Lim, sax och det papper du vill använda i collaget och det papper el. kartong som du vill göra ditt collage på. Pennor och färg om du vill använda det.

Jag tar med mig: En del pappers material och även material för att göra frottage (man lägger pappret på en yta med struktur och gnuggar med t.ex. en penna el. krita över pappret och får på så sätt ett avtryck av strukturen på pappret) på så sätt kan du få spännande ytor med mönster och struktur att arbeta med.

 

Information om anmälningsvillkor

Anmälan är bindande. Vid eventuell avbokning betalas kursavgiften endast tillbaka om någon på väntelistan kan ta din plats eller om du kan uppvisa läkarintyg. Förutom 250 kr i administrativa kostnader.

Du får faktura som ska vara betald före kursstart, fakturan har 15 dagars betalningsvillkor.

Jag förbehåller mig rätten att ställa in en kurs vid för få anmälda deltagare. Då får du givetvis tillbaka kursavgiften.

Har du frågor är du välkommen att ringa Susanna på 070 15 55 120